Det er svært at sige. Der er ikke mange vidnesbyrd. Vi har et foto med Anne Marie siddende foran en pladespiller, men om det er The Beatles, Rolling Stones eller Sir Henry & His Butlers, hun lytter til, ved vi selvfølgelig ikke.

Derimod har vi denne lille notits, hvor prinsesse Benedikte får overrakt en singleplade af The Hitmakers og i teksten nævnes også, at gruppen har spillet til flere af prinsessen. Så en smule hang til pigtrådsmusik, har hun måske haft.

At Hendes Majestæt Dronning Margrethe har haft en lignende passion, er vel nok højst usandsynligt!

 

Børge 1; 1966

 

Var kongehuset ikke syndelig interesseret i de unges musik, så var de unges interesse for kongehuset stor. Det sås bl.a. ved at ungdomsbladet BØRGE havde billeder fra brylluppet på både for- og bagside, i nummeret som udkom den. 15. juni 1967.

I samme nummer var der, på en indlagt flexisingle, foruden musik også et interview med de to unge lige før brylluppet.

 

 

 

 

 

Hør interviewet her.

 

Læs Erik Haaest noget forvirrede udgave af hele historien om flexi-singlen med tronfølgeren her.