I henholdsvis 2012, 2014 og 2016 lavede jeg 3 julekalendere med 24 små fortællinger fra min barndom i slutningen af 50’er. Målgruppen var primært børn, men jeg må nok indrømme, at det nok flest var folk på min egen alder (67), som fandt det morsomt, at dykke ned i en tidslomme, som var dem kær. Historierne fortælles af lille, måske lidt naive, Peter, der kun er 7 år ved starten af den første julekalender og omkring 10 da den sidste julekalender slutter i julen 1959. Efter hver fortælling har jeg lavet et par sider, der omhandler virkeligheden bag historierne.

Da jeg lavede kalenderne, blev hver historie sendt ud pr. mail hver dag, så det virkelig var en julekalender, som folk kunne læse dag for dag. Her får I så mulighed for at læse det hele kontinuerligt – hvis I har lyst til at tilbringe lidt tid sammen med mig og min gøren og laden i slutningen af 1950’erne.

Se julekalenderne her.